Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Världen har blivit fullt av ånger
Vi tittar på varann med ånger
Vi lider mer än nånsin av ånger
Hjälp, var tog människan vägen
Vi kom som flockdjur
Idag är vi ensam djur
Varje blick är i tomhet i varje gata
Gråare än grå är vår känsla i varje gata
Ytter skalet är vi primadonna
Men vi lider dag och natt i vår alena
Ingen ser oss dö i oss själva
Iphone, Facebook är vi redan alla
Slutet är nära det vet alla
Vad som väntar vet vi alla
Du och jag kan inte leva
på som dessa verser om och om varje dag
Vi är flockdjur av det bästa




Prosa av Farshad amiri
Läst 50 gånger
Publicerad 2021-02-27 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Farshad amiri