Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen mot min andra jag

Vi är inte bara kött och blod
Vi är fyllda med sinne och rus
Vi är vad vi är
Fylld av trasiga tankar

Allt hat jag har inom mig
Är taggar i mina tankar och ben
Slipade och hårda som sten
Dom är inte mina val i livets hårda
Dom är mitt livs historia i det mörka
Jag blickar med mod i mina tankar
Ger dom kärlek ,hopp och värme
Men Finner ingen lycka i det mörka
Dom har blivit min kamp dag för dag
Mot min lycka och jag
Men jag ger mig inte lätt idag
I kriget mot mitt andra jag

Jag räknar dom ett två fyra och tio
Tio och nio är dom mörka
Dom som jag helst vill möta
Åtta och sju jobbar jag med varje dag
Dom är mörka men mitt sanna jag
Sex och fem är mina vänner
Dom känner jag väl som mina händer
Fyra och tre är jag och jag
Dom ändras inte varje dag
Två och ett är mina djupa sår
Dom kan jag inte leva utan något år




Bunden vers av Farshad amiri
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-27 20:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan består av ande, själ och kropp.
Med vår ande ska vi kommunicera med vår Skapare.
Det fungerar dock inte så länge vi är andligt döda.
Man måste bli född på nytt. Andligen.
Det börjar där.
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Farshad amiri