Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord

Går och går
Gator tomma
Tomma ord
Politikers ord

Covid tog oss
Oss från far och mor
Vi har änglar
Änglar som kämpar
Kämpar i vita rockar

Sommar kort
Vinter lång
Var finns du vårens sol
Solen vatten jord är du min




Fri vers av Farshad amiri
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-07 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Farshad amiri