Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIVA

Dagens dikt blev aldrig av.
Andra ting tog över.
Skriveriet är ett krav,
något jag behöver
för att kunna andas ut
innan dagen tagit slut,
innan natten söver.

Ändå blev det dessa ord
om att vilja skriva
denna vers på detta bord
med dess vita skiva.
Livet är en okänd mark.
Dikten är ett öppet ark.
Skriva är att bliva.





Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-28 19:07



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Fyndiga och insiktsfulla ord
om att skriva.
2021-03-04

  Färdskrivaren VIP
Din förmåga att hantera rim och bunden vers slår mig ofta med häpnad. Det är en viktig insats att arbeta med sådant.

2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP