Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Solnedgång i högsommartid


Tack Facebook, ert straff gav mig friheten tillbaka!

 

Jag värnar om livet
Mitt liv och alla andras liv 
Jag vädjar om barnens möjlighet till liv

Jag har förstått hur världen styrs
Hur det vi ser har en annan verklighet
Jag har upptäckt de djupa mörka tunnlarna

Jag har hört skriken inom mig
Tysta förfärliga rop på hjälp från barn
Jag har sett förövarnas reptilliknande ögon

Jag har skrivet om detta på Facebook
Berättat om pedofilinätverkens grymheter
Allt detta för att rädda nya barn från grymhet

En ondskefull grymhet utan motstycke
En ondska som gör att 8 miljoner barn försvinner varje år.
I Sverige försvinner ca. 4000 barn varje år helt spårlöst

I mina försök att vidareförmedla alla panikrop,
att få människor att förstå vad som verkligen sker!
Som svar på detta stänger Facebook av mitt konto

Jag gjorde vad jag kunde, nu får andra ta vid
Facebook har nu tydligt visat på vems sida de står
Jag kommer inte att logga in på Facebook något mer

Jag hoppas några har förstått allvaret i barnhandeln
Jag kommer att arbeta vidare mot barn-trafficking
Men jag är glad för att Facebook öppnade mina ögon
Jag är fri från Facebookberoendet nu och glad för det!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kensy65 VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-03-01 03:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är glad att jag aldrig gick med i FB.
Det kommer jag givetvis heller aldrig att göra.
Det är en svinstia.
2021-03-06

  Trollbunden
Ja facebooks prioriteringar är minst sagt märkliga. Jag upplever samma sak i samma ämne. Det är som att man snart börjar tro att vi är omgivna av pedofiler. (Foliehatten på) Jag har därför börjat avveckla min privata Facebook jag med. Har Facebook enbart till konsten nu.
2021-03-06

  Chawa VIP
Tack för denna högst viktiga brandfackla! Även tack för övrig info! Har bara en sak att säga: #SaveOurChildren
2021-03-02

  Koloristen
Satanister står bakom detta. i Sverige tycks de samlas i synnerhet kring vissa centerpartistiska krafter.
2021-03-02

  mare VIP
Tack för din text!
varje ord så sant
följer mycket nära
vad som pågår
stackars alla barn
människor som
tvingats levt
i fångenskap
mitt bland dessa
Luciferians!!
Fuckbook kallar
jag det stället
arresteringar pågår
tuffa straff
en seger för
allt lidande!


2021-03-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det gläder mig att läsa om detta viktiga arbete som du utför, fortsätt med flaggan i topp och FB kan dra åt......ja du vet vad jag menar.
2021-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar FaceBook och önskar att de ska försvinna.
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP