Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse

Skymningen sveper sin mjuka pensel
över vattnet i viken
och färgar det mjukblått och dämpat cerise
i den stilla augustikvällen.




Fri vers av Vintervarg
Läst 111 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-01 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ordknapp och vacker dikt som målar upp en tydlig bild.
2021-03-03

  Marita Ohlquist VIP
En vacker bild, väl värd en gyllene ram!
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg