Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills morgondagen gryr!

Strimmor av ljus

Vågor av värme

 

Drömmen förmedlar fragment

Morgonen gryr på mer en ett sätt

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2021-03-02




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 336 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-03-02 11:22



Bookmark and Share


  Margit Grell
Drömmens fragment blir till hopp!
2021-03-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jättefint!gillar sista versen!
2021-03-16

  bluesatin
En riktigt fin text. Gillar första halvan väldigt mycket. Tack.
2021-03-14

  Anya VIP
Tycker särskilt om den sista raden. Jaa morgonen kan gry på mer än ett sätt. Bra!
2021-03-09

    ADI Nehlin
Vackert!
2021-03-07

    Birgersdotter VIP
Hoppfull!
2021-03-06

  Maj-Lis VIP
Hoppet får man inte mista
2021-03-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ord av både förväntat och hopp...fint...
2021-03-05

  lila fjäderblomman VIP
Hoppfull förväntan!
2021-03-04

    ej medlem längre
Underbart! Morgonens gryende har förmågan att sträcka sig ut ur drömmen och genom hela existensen. Det är som om något landar från fragmenten och början till något nytt, något helare.
2021-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det yttre och inre ljuset!
2021-03-03

  wiria77
fina rader
de känns positiva
2021-03-02

  Blomma-Stjärna VIP
en ny dag - en ny möjlighet!
2021-03-02

  ULJO
Hoppas på något bra
2021-03-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ljus och värme kan göra underverk!
2021-03-02

  Maria Sundelin VIP
Känns hoppfull
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin