Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte om

Om inte om fanns

skulle vi, utan tvekan,

göra allt det där

vi inte gör




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-02 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP