Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum att fylla

Längtar du?
Saktmodigt, tålmodigt?
Otåligt, ofullkomligt?

Har du ett inre tomrum?
Där ekot saknas.
Där sammanhang brister.

Går ditt hjärta på tomgång?
Där ingen ger gas eller växlar upp?
Har förarsätet lämnats tomt?

Känner du längtan, tomrum, ett liv på tomgång
gör dig till din egen lärare
gör ditt eget kvartssamtal

Bryt upp från resignering och uppgivenhet
vänd dig i en ny riktning
och finn din mening i nyfikenhet och lek




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-03 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP