Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget i vårt land

I åtminstone sex långa år
har kriget pågått i vårt land
som nu blöder ymnigt från öppna sår
utan vård från en helande hand.

Till vårt land sändes en armé
för att härja vilt och förstöra
skapa oro rädsla förfall och se
till att vår sammanhållning förgöra.

Armén visste inget om sitt uppdrag
de blev sända för den egenskapen
att de prompt följer sin tro och lag
som mot oss blir ett vapen.

Sen när vi tappat oss totalt
glömt våra traditioner och vilka vi var
kan eliten med EU och AI mosa oss fatalt
tills bara ett "1984-samhälle" finns kvar.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-04 12:50



Bookmark and Share


  WyS VIP
Som ett labratorieexpriment...

Vad händer när vi blandar olika
kulturer, religioner, kvinnosyner, språk, idelogier
diktaturer, utvecklingsnivåer och rör om!?
Det blir en salig röra...
Det borde man förstått men i vårt land tar det tid att reagera...... Lång tid!
Vad och vem planerar för vad?

2021-04-12

  Bibbi VIP
Skriver under på mare.
2021-03-12

  MariaEvighet
Ja vi lever i sena tider, inte långt kvar. Det finns vissa som ska ta över, planen NWO är klar sedan....många år. Lilla Sweden är inte ok, sjuk och onåbar för kärleken som skulle funnits
2021-03-07

  mare VIP
Att tillåta all satanstyg
som håller på dag & natt
visar vilka ondskefulla
individer som styr!!
politiker struntar totalt i
de som är laglydiga
kriminella klappas
medhårs media vinklar
mörklägger sanningen
lögnen är deras ledstjärna*
inte undra på att lilla Sweden
håller på att ruttna
tack för dina rader!



2021-03-05

  Kungskobran VIP
Slutet är nära
rädda dina nära och kära
2021-03-05

  Koloristen
Kriget mot de européiska folken och kristendomen i Europa har pågått sedan 1700-talet under FRIMURARNAS ledning.
2021-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine