Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett bokmärke

 
Som ett bokmärke
vilar du stilla tyst
på det utvalda stället
där bara du får läsa
vad som står skrivet
på insidan av bladen

Som ett bokmärke
tryckt mot mitt allra
innersta skälver jag
när du klär av mig
orden tills du ser mig
som jag är helt naken 

Som ett bokmärke
smeker insidan av
en gemensam hud
möts vi där till slut
omslingrade jag och 
du tätt mellan rader

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-06 03:14



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så mjuk och fin, som en ömsint smekning
2021-03-10

    ej medlem längre
Det fint något rent magiskt med de sista raderna som jag vill dröja länge i.
2021-03-09

  Owe Öst VIP
Snyggt präntat i ett klassiskt anslag
2021-03-06

  Lili Samuelsson VIP
fantastiskt helt enkelt
2021-03-06

  Horace
En vilja intill
Endast en
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria