Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

 


solens första strålar

 

i öster växer ljuset

 

månen möter morgonen

 

lämnar sin plats till dagen




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-06 14:01



Bookmark and Share


  ULJO
Ödmjuk skildrat
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP