Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GRATTIS och TACK TILL JORDENS ALLA SKÖNA FRUNTIMMER FÖR ATT NI FINNS


Skriftlig feminism



Förr skrev vi med penna.
I bästa fall
tills den blödde.

Nu duger
blott musen.
Torr som öken.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-08 06:06



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Otroligt bra!
2021-03-09

  överlevaren VIP
Musen går igång att fingra på, men kräver resten av apparaten för att synliggöra mening....
2021-03-09

  Lottie Ålhed VIP
Elakt men också humor i satir i sitt esse.
2021-03-08

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha den var riktigt rolig, krävde en liten tankevurpa!
2021-03-08

    Lena Staaf VIP
Fast en kvinna är så mycket mer!
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP