Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skuggornas hem

 

I skuggornas hem

Målar jag mina teckningar

 

Ur skuggornas skugga

Skriver jag mina texter

 

Ur skuggornas land

Är jag kommen

 

På min väg svart målar mina steg

Skog och hav

 

Talar till ingen

Umgås med ingen

 

Jag vänder all hoppa till mörker

Jag målar all glädje med mörker

 

Och sprider onda tankar

Och död

 

Jag drömmer mörkt

Jag lever mörkt

 

Jag skriver om inget än som talar mörkt

Jag andas inget än mörkt

 

Jag har inget val än vara mörkt

Jag kan inget liv än vara vemod, dyster och deppig

 

Mörkret är mitt skuggade liv

Mörkmålades min själ

 

Ett spöke liv

En spöke själ

 

En spöke människa

En spökeland

 

Jag ÄR spökelandet

Jag HETER spökandet

 

Mina tankar, texter, målningar är skuggiga och spökiga

Fly bort och långt bort dem

 

Skuggan, spöken har talat till alla




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-03-08 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP