Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbelplast

När kvällen kommer
och alla skuggor får liv
hängs ytan på tork

Kvar är självbilden
i självbilden anas sprickor
i sprickor skörhet

Där, i skörheten,
under all din bubbelplast,
en gränslös skönhet




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-03-08 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP