Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften som vi andas

 

För varje andetag
jag tar
lämnar jag en del av mig
i dig

För varje andetag
tills ingenting finns kvar
förutom du
i mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 77 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-10 00:38



Bookmark and Share


  Peter Kohlm VIP
Den var fin
2021-03-11

  petter rost
En andäktig tillbedjan i förförisk rytm, tät som hud på kött. Otäkt vackert!
2021-03-11

  Horace
Sakralt och personligt
Kan nog inte skrivas bättre
Om paradoxer i all överlåtelse
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria