Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som dessa

Vakna när barnet
obrydd och förväntansfull
pussar dig skrynklig

äga nätt och jämnt
och fröjdas över läget
som om Nu räknas

se kyrkan tvaga
med tvål och en vattenskål
tiggarens fötter.

Dagar som räknas
det är dagar som dessa
dagar som dessa.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-03-10 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP