Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meteorer

 

I mycket hög hastighet

färdas vi

utan att stanna

eller ändra bana

Förblindade

av ljusets hastighet

rusar vi 

mot undergången

i ett möte

mot vårt oundvikliga öde

förutbestämda

att träffa varandra

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-11 17:17



Bookmark and Share


  Horace
Det blir en himla smäll och något nytt
2021-03-12

  morgonstjärna VIP
fin liknelse, ett annorlunda rymdepos
2021-03-12

  Lili Samuelsson VIP
enkel att läsa, tycker om det korta raderna, upplägget. som en anteckning med större vidder än så.
2021-03-11

  Owe Öst VIP
Det slår gnistor om din dikt. Jättebra!
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria