Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungvikten

För att en dag så stod du där -
På sekunder blev du min värld -
O ja svär, när du log, så blev ja kär -
O en liten bit dog i mig -
När du visa dig -
När du sudda bort de andra -
Varje gång du log mot mig -
Kommer aldrig glömma dig
Då du...-

Slår ner med med din elegans -
Lika vackert som ett vattenfall -
Du är så fin -
Att varje gång du går förbi, vänder man -
Man kan inte låta bli, du är magi -
Du gör misär till poesi, du är en fantasi -
För ja wobblar fram -
När dina ögon, trollar fram -
Tusen hjärtslag i sekunden -
Jag blir bunden...-
Av din perfektion -
Jag drunknar, jag får aldrig nog -
O ja snubbla av min tron -
Första gången som du log -

Du fick mig sluta andas ut min tungvikt -
Bara med din existens -
Har man vunnit o ja har aldrig känt -
Någon brinna så mycket som du brunnit -
Smärtan har försvunnit -
O hela världen har vänt, sen du kom -
Jag va söndrig, sen du kom -
Sen du plocka mig, du sydde mig -
Du limma mig, satte mig på plats igen -
Med varenda bit av mig, som låg i spillror -

Det finns ingen kärlek utan villkor -

Så säg mig, vad förde dig hit? -
Vilken framtid? Korsa våra vägar?-
Vad var meningen, att binda våra själar? -
För jag o du är inte lika värda -
Jag är sot medan du är en pärla -
Jag är en himlakropp, du är en stjärna -
Både magisk,vacker o med hjärna -
Du är allt från tusen världar -

När du kysste mig, arrestera du mig -
Du frihetsberövade mig -
Du tog mitt hjärta o läkte det -
Därefter valde han att älska dig -
Världens lätt bästa kvinna -
Alla saker som du gjort för mig -
Ska ja alltid minnas, alla steg du tog -
Alla stunder du log, då ja fick dig skratta -
O du fick mig vakna med ett leende -
Du städa mig på insidan -
Du döda allt mitt elände  -
Du satte stopp på ett tusenårigt helvete -
Med bara blicken...-
Så försvann tungvikten -




































Fri vers (Fri form) av Propi_89
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Propi_89