Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knuten på bandet.

Du finns i mig, du är varje tanke -
Men tiden har runnit ut i sanden -
O du tog aldrig chansen -
Då ja gav dig handen, då jag sa -
Att allt ja ville va, att ha dig i famnen -
Att min enda önskan va -
Sätta den bästa knuten på bandet -
Bandet som vi skapat -
Du är solen över lugna gatan -
Min sinnesro o så som vi har pratat -
Så som vi har drömt -
Ja tänker jag är godhjärtad -
Men helt enkelt så, är jag bara dum -

Finns de något gott i någon? -
Måste allting raseras, för att du ska fatta? -
Måste jag bli damm, för att du ska förstå? -
Ditt snack, ger sår, ditt snack, ditt snack -
Speglas i hur mitt hjärta mår -
Just nu är han svart, fast i klibb -
Allt han ville var att vara din -
Hålla om dig, känna dig, kyssa dig -
Istället sa du stick, o hällde -
Du tände på, men det gjorde inte ont -
Även när han brändes så -

Däremot stack det som knivar -
När du aldrig sa, berätta som de va -
För du trodde att jag aldrig ville ha -
Någon som dig -
Men du hade fel, så fucking fel -
För du kan ej förstå, vad kärlek e -
Du vet ej, hur det är att älska nån -
Men allting har sin gång -
En dag får ja också hissa flaggan -
På sin stång -
Även om vägen dit är lång -
Så är det alltid dig -
Mitt hjärta kommer tala om -







Fri vers (Fri form) av Propi_89
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Propi_89