Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Tänk om det inte är som de flesta tror??

 

Tänk om det inte är riksdag och regering som styr landet Sverige

Tänk om det är några dolda makthavare i Sverige som styr landet

Men inte kan det väl vara så för det hade väl media berättat om

 


Radio och TV i Sverige berättar väl sanningen för det betalar vi för

Visst är det så som vi tidigt lärt oss att myndigheterna vill oss väl

Vem skulle kunna tjäna på att människor i Sverige mår fysiskt och psykiskt dåligt

 


Sådana här tankar är ju lurigt att berätta om så jag måste ha fel

Det finns folk som vet något annat men de kallas konspiratörer

Men tänk om det finns lite sanning i dessa konspirationsteorier

 


Tänk om vi människor blivet förda bakom ljuset och utnyttjas

Tänk om vi ingår som spelbrickor i något globalt pyramidspel

Tänk om allt vi ser och hör är en oriktig bild av verkligheten

Jag måste själv leta reda på svaren för jag måste ju ändå kunna lita på mig själv!

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kensy65 VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-14 00:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Maktspelet är ett pussel med
Olika bitar att ta hänsyn till
Naturen är ett renings
-organ för att ej
Totalt förlora
Förståndet
o hoppet
Om män-
sklighet
en!
;)

2021-04-18

  Kensy65 VIP
Ja precis så är det Chawa!
Jag vet så otroligt mycket mer än vad jag skriver i texten.

För den person som upplever att den officiella information som vi matas med i Sverige inte riktigt stämmer så finns alternativmediasidor.

Dessa alternativ kan vara de informationskällor där man kan hämta mer sanningsenlig uppdatering.
2021-03-19

  Chawa VIP
”Tänk om…” Jag leker med tanken, vänder på den och kallar den/det för omtanke. Jo för den finns där, för det är av godo och just omtanke man vill förmedla sin kunskap till andra. Vi kan leda hästen till vattnet men hästen måste dricka själv – vilket kan menas med vikten av att leta själv. Väckande brandfackla som fler borde fördjupa sig i!
2021-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Frimurarordnarna t ex.
De består ofta av inflytelserika personer.
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP