Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboksanteckning ur en egenterapi i en coronapandemi som alltmer börjar likna en egenpandemi. Vända och vrida. Orka!


Nu får det helt enkelt vara NOG!!

Noga räknat kan man nog få nog av allt.
Eller om man ska vara helt noga:
Noga räknat, man kan nog komma (,) få nog av allt.

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-15 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet