Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISLOSSNING - tanka

Istäcke på sjön

knakar, gnäller för slutets

ofrånkomlighet

änder flockas vid strandkant

första simturen lockar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-03-15 17:22



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin naturbetraktelse; gillar rytmen i texten mycket.
2021-03-19

  M.Eta
Så härligt att se hur vattnet vaknar igen och släpper till badgäster!
2021-03-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så vackert! Ja fågelliv signalerar att våren är på ingång...
2021-03-16

  Rise Little One
Tillsammans med naturen trampar livet vidare i sin takt!
2021-03-16

  Boel Lindell
Jag får vårkänslor av din vackra tanka. Jag gillar bilden av änderna som flockas. Har aldrig hört ljudet av en islossning, men det måste vara mäktigt!
2021-03-15

    Lena Staaf VIP
Åh vilken härlig bild av isens smärtsamt hårda kamp innan den ger upp!
2021-03-15

  Niliboy
Ja, bort med all is härliga vår!
2021-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin tanka om vårens kännetecken!
2021-03-15

  Susen VIP
Vackert. Islossning en början på den annalkande våren
2021-03-15

  DavidM VIP
Fin ode till vinterns väderväxlingar.
2021-03-15

  ULJO
Gott för änderna med öppet vatten.
2021-03-15

  Feliaxel VIP
Naturens gång väl beskrivet
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP