Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommer efter texten En rädd själ


Själens flykt

Jag längtar till natt
Tills ögon sluts och kroppen vilar
För du vet väl att
Jag då, mot höjderna kilar

Drömmarna är mina fria slätter
Där jag kan ströva fritt
Springa där källorna skvätter
Sitt livs vatten som då blir mitt

Jag målar med färger som inte finns
ser stugor med gistna grindar
Nu Kanske du minns
Den vi hoppade över då när vi var hindar

Jag spelar med vinden
Fåglar sjunger sin sång
Även apeln och linden
Berättar hur det var en gång

Allt är möjligt i min dal
Där allt har sprudlande liv
Gud står och håller tal
Om glädjen att köra radiobil

Simmar djupt i tankarnas hav
Tar en liten bit här och där
Bygger ett pussel därav
Målande bilder som när

Hoppas att med dem kunna nå dig
Som att sätta ett frö i mull
Lindra Min oro, ber jag dig
Väx för livets skull

Snart är det morgon igen
Dax att återvända
Jag kan berätta mera sen
om allt roligt som råkade hända

Sånt som händer när man släpper loss
Då man låter glädjen styra
Det som skapar framtiden för oss
Möjligheten att äventyra




Bunden vers av Agrajag
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-16 00:01



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Fantastiska ord som får själen att sjunga...
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Agrajag
Agrajag