Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En självgod frälsargubbe från Havanna

En självgod frälsargubbe från Havanna
sade sig innesitta med det yttersta sanna
De som inte höll med denne gut
belönade han med en prutt
Jesus tog sig för sin panna




Bunden vers (Limerick) av Agrajag
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-26 17:10



Bookmark and Share


  SatansSon
den bilden måste du byta ut.
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Agrajag
Agrajag