Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En inskränkt gubbtjyv ifrån Aros

En inskränkt gubbtjyv ifrån Aros
hade en vindögd fru ifrån Paros
Detta skeva par
hade tunnelseende en var
Deras förstfödde blev en fin liten termos




Bunden vers (Limerick) av Agrajag
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-26 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agrajag
Agrajag