Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En stopp tjock propp ifrån Rättvik

En stopp tjock propp ifrån Rättvik
var en kålrot rätt lik
Träig och helt plakat
efter bara en tjugondels ölflak
Sen var Rotmos hans enda replik




Bunden vers (Limerick) av Agrajag
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-25 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agrajag
Agrajag