Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En uppblåst propp ifrån Rom

En uppblåst propp ifrån Rom
framställde sig själv som oerhört from
Med begränsande betongstaket
permanentade han sina dekret
Hans dömande blev hans egen dom




Bunden vers (Limerick) av Agrajag
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-26 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agrajag
Agrajag