Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stil men annorlunda

 

Och,

Jag har en annan stil

 

En annorlunda stil

En konstig stil

 

I min skrivande

 

Där orden krockar med varandra

Och tappar bort sin stil

 

Där tankarna krockar med varandra

Och skapar tanker med en ny stil 

 

Och,

Jag får en ny stil

 

En grammatik full och frys

En grundlös skrivande

 

I mina målningar

 

Där de binder ihop texten

Där de flyr bort texten

 

Där de ger helheten av texten

Där de hugger i texten

 

Och,

Jag får en ny stil

 

Som ingen har

Som ingen kan

 

Som ingen kan få

Som är udda

 

Som heter Naji!

Som talar om Naji!

 

Hur människan var grym mot Naji




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2021-03-16 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP