Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Dödens väntrum-

Du gick för fort
spelade fel kort

Döden var din bästa vän
levde på lånan tid för längesen

Fallande änglar dom är allt många
nu till himlen ska du komma

Lämnade livet
du tog det för givet

Din historia är nu skrivet...




Bunden vers (Rim) av FAttar dU
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-16 12:26



Bookmark and Share


  Kiffe
Bra skrivet och öppet ärligt
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU