Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En barn-rims-vux-visa


Ösa tösa vattnet bort



Kvällen mild och

regnstril vått

Ösa tösa

vattnet bort



Åror i och

mjärdfångstkoll

Tuppa guppa

stolthetsroll



Anar skuggor

skymningböj

Söka böka

olust röj



Hala ekan

på strand flott

Fösa tösa

leran bort




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-16 14:05



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Åh, så fin ramsa - med en mörk underton . . . Du är fena på att skapa nya ord !
2021-03-20

  Maja Ivan
Så mjuk och vänlig att man vill memorera den. Ord har makt att fösa undan oro.
2021-03-17

    Lena Staaf VIP
Älskar sådana här ramsor! Kan se far och dotter stå och ösa ekan och rabbla ramsan. Men lilla tösen har nog svårt att uttala ordet mjärdfångstkoll.
2021-03-16

  Susen VIP
Läser med ett leende. Fint!
2021-03-16

  Elinor Sörensson VIP
En lekfullt ljudande ramsa
som gör mig glad.
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP