Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från Sefarges "Gåta invid Fastlags tider. .. "


Ryggskott - Tanka

 

Vänd ej din rygg mot

de som bakom ryggar går

ynkryggar fala

dessa ryggradslösa fån

håller varann om ryggen

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-17 21:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bra skrivet! Men de som försöker hugga en i ryggen ska man inte slösa krut på.
2021-03-18

  Öknens Ros VIP
Fyndigt om ryggar och ryggradslösa!
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP