Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gratulation till alla som 'popsnören' och älskare av vinyl, I Gnesta jag först letade efter filmmusiken till en gammal film (The Deliverence), musiken finns förstås på skiva, Bob Dylan skrev musiken. Turkey Chase, av alla fåglar...


Grtltn (Turkey Chase är väl en lek?)




För att all gammal inlevelse hylla
insup sjuttiotalets minnen av musik
gör det i Gnesta på gammalt fik
där i speldosan kan en fylla
när vi nu har överfullt av teknik






(Turkey Chase är även en låt som i tappning av Bob Dylan,
artistnamn i och för sig, men det är namnet på skivorna,
har precis för mig att det är en melodi i filmen
'The Deliverance', kan det vara franska ursprungligen,
ordet i sig. I och för sig fängslade mig så musiken)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-03-24 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP