Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det finns en Gud...?

Om det finns en Gud
så lever han/hon inom oss!
så lever denna kraft i hela naturen!

Vi människor är ju en del av naturen
Så, allt som lever är av...Gud.

Om vi inte trodde det
Hur skulle vi orka leva?
Inte vet jag.

Somliga tror på människor
och det gör jag oxå!

Jag tror både på gudomlig kraft
och mänsklig kraft
vilket kanske är samma sak?

Vi lär oss på allt
Allt hänger samman

Möt våren med förtjusning...!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-18 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP