Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron förflyktigad



Dagen ett motlut

stojrop och larm

hjärtat perforerat

själen fylld av harm



Men då vände sig

något helt om -

oron förflyktigad

avfrostad vår kom



Ut ur oss själva

mörkret i kras

famnen full av strålar

glädjeström extas




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-19 10:00



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Oj, så bra ! Du lyckas skildra ett komplext förlopp från sorgmod till stor glädje i denna fina text och som vanligt är din språkliga fantasi stor och härlig !
2021-03-20

  Elinor Sörensson VIP
"famnen full av strålar"
Så vänder mörkret till strömmande
ljus.

Hoppfull glädje läser jag i sista raden.
2021-03-19

    Lena Staaf VIP
Ett ögonblick av kontakt, kanske kärlek, en vårkänsla. Fint!
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP