Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förintande kärlek

Vi gömmer oss
Bara du och jag

Vi mot världen

Vårt lilla
Helvete
Ingen får
Veta

Dina verbala
Slag
Blåmärkshårt
I själen

Smärtan
Det enda
Som ger mig
Liv

Så fyll mig
Med din
Bekräftelse

Min kapitulerade
Kärlek
Bara din

Utan dig
Älskling

Överlever jag
Inte våra minnen

Av oss tillsammans





































































Fri vers av Virvelvind
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-20 15:08



Bookmark and Share


  Koloristen
Smärtsamt träffande.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind