Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mogen omogen

 

Jag!

Blir

Inte mogen med tiden

 

Tiden!

Blir

Inte mognare med mig

 

Jag!

Tänker

Begränsat

 

Tiden!

Tänker

Och siar obegränsat

 

Jag!

Tiden!

Har inte bestämt oss för lekens reglar

 

Då!

Får

Jag leka som jag vill

 

Och!

Tiden

Får gör mig till vad den han vill

 

Som heter mogen omogen

Barnsligt och lekfull

Rörlig men fast

 

Jag går vilse

I tiden

I mitt liv

 

Mogen omogen leken

Tiden och leken

Leken och jag

 

Tänker inte sluta leka




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2021-03-23 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP