Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kalla och döda blickar av demokratin får jag

 

På min väg ut

I min vardags

I min fritid

 

Får jag kalla blickar omkring

 

I min bur

I min lägenhet

I min enkla säng

 

Får jag döda blickar väggarna kring

 

I min soffa

I mitt vardagsrum

Framför TV

 

Får jag still blickar omkring

 

I min skrivande

I mina dikter

Tillsammans med mina målningar

 

Får jag hetsiga hatfyllda blickar kring och omkring

 

Promenader det gör jag inte längre i Sverige

På flykt och massflykt lever jag med i Sverige

På flykt är jag på flykt för alltid

 

Jag får ingen plats i den svenska demokratin

 

Och!

Måste fortsätta leva på flykt

På flykt och evig flykt i Sverige

 

Västvärlden HATAR MIN KRISTEN TRO!

 

Demokratin!

Gör allt i sin makt för att demolera och döda

JUDENDOMEN; KRISTENDOMEN etc

 

Och för sharialagens självmordsbombarnas värld




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2021-03-25 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP