Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtebloss

Ibland händer det
att jag får nog
Då skakar jag hårt i
fönstergallret
Som ett sprakande tomtebloss
står jag där
nerstucken i min vanmakt
Och mina armar blir tröttare och tröttare
Och det enda jag tänker på
är vad som händer
efteråt
när jag slocknat




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-29 06:13



Bookmark and Share


  Syrran77
Förmedlar starka känslor med tomtebloss-metaforen som skapar bilder och eftertänksamhet.
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström