Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Starten började fel från början

 

Sen länge!

Startade jag ett bråk inom mig själv

 

För de tankarna jag hade som unge

Grubblandet, filosofi och att vara kärleksfull människa

 

Bråket förstörde mitt liv för alltid

Bråket blev den enda röra alternativ i mitt liv

 

Utan konflikter i mitt nuvarande liv

Utan bråk i mitt nuvarande liv

 

Ledde till ett smaklöst och meningslöst och hetsigt liv

Ledde till allt jag gör blir till krångligt

 

Startlinje i mitt liv som barn, ung, vuxen

Startade med terror begreppet kärlek

 

Kärleken ledde till mitt nuvarande passiva liv

Till fiaskot den största fiasko kan man hamnar i

 

Kärleken är en felstart i en människas liv

Vaksamhet, nogsamhet och bevakandet

 

Är den enda rätta vägen för att börja sin livsresa med

Är en startlinje som leder till helvetet eller till friheten

 

Var INTE dumt som jag själv varit!!!

Jag blev ett offer till alla typ religioner och människor ideologier

 

Stå för den du vill vara!

Döda och skicka till gaskammaren som nekar till den du är

 

Kärleken är ljugare och evig en stor förlorare!

HATET ALLTID VINNER över sina motståndare!

 

Starten!

Är som bygger den framtida gamla DU!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-03-30 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP