Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ooo pandemi


Misantropisk tillvaro
själslig långpaus
långa utvecklingssamtal
släpande arbete
med drivved
byggande samlande
och där där
kom egennyttan
jag först
jag mittemellan
jag sist
min vilja ske

Res dig upp
människa
du kan bättre
finns för andra
då finns du själv
din spegelbild
i din grannes öga

Träning ger färdighet
även snällhet
osjälviskhet
den sovande förmågan
kan väckas

Vilja du kunna
En smula av dig själv
smulor kommer åter
smulor bygger berg

Men stort är jaget
kommer före laget
bekvämlighet tränger på
igen
viktigt är det
din frihet som du vill

Och så blir det
som det blir
Tillbaka i gamla hjulspår
rulla på och gå
som igår och förrgår
Men kommer tid
kommer råd
inget som förr

Men lärdom
har vi tagit någon
Har vi förstått
tro det
tro det ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-03-31 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP