Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snödroppar

odlade du utan att veta
en äng av snödroppar
vita tårar i gröna blad
skira nackar
stilla bedjande om förlåtelse för allt


lät du osynligheten falla av dig en morgon
bara för att få känna
blå himmel omsluta hela ditt väsen


sköt skotten upp mot din vilja
bland gråa stammar
samlade sig
till en svävande sky mitt i skogen





Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-03-31 09:25



Bookmark and Share


  Respons VIP
En berättelse om ett vardagligt underverk!
2021-04-03

  ULJO
Vårtecken
2021-03-31

    Lena Staaf VIP
Så underbart framtecknat om den bräckliga men okuvliga snödroppen, kanske en bild av en mänsklig utveckling också.
2021-03-31

  Kajan VIP
En själ avtecknad med varsamma penndrag, en upplevelse att läsa.
2021-03-31

  lodjuret/seglare VIP
Största orsaken till att Sture inte målade annat än 'abstrakt', berodde på att penseln och han själv kunde komma överens hyggligt bara just så.
Det är nog orsaken till det mesta övriga han gör i tillvaron. Skriver en text, snickrar en holk, 'syr' i tyg, pratar helst med 'något i sig'...
En vän till honom har även yttrat sig i att 'det blir så mye bedre', att bowla med 'ett par öl' i kroppen.
2021-03-31

  Nanna X
Vårkänsla i ett nötskal, bara såååå fint!
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP