Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av egen tonsatt text.


Spegeln.

Det bor en vålnad i min spegel
Jag brukar se honom ibland
Han ser nästan ut som jag
Jag ser nästan ut som han

Ibland så böjer han sig fram
Jag tror nästan att han ler
Från hans värld bakom glaset,
vem är det som han ser?






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Niklas Nilsson
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-02 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Nilsson