Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av egen tonsatt text.


Hemfärd.

Månen och jag var båda fulla en kväll.
Vi gick genom natten, slog följe med hem.
Han sa inte mycket men log desto mer och
alla andra de sov här i dessa kvarter.

Jag minns att jag tänkte på famnar jag lämnat.
Allt som blev bra och allt det som har rämmnat.
De som stannade kvar och de som drog iväg.
Och månen bara log åt mina snedsteg...




Skapa | Skriva av Niklas Nilsson
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-29 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Nilsson