Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda tjejer kan inte le


"Får jag se din mun?"

"Du ser ledsen ut."

"Le lite."



Jag är död.

Bara. Död.

Döda tjejer kan inte le.




Övriga genrer av ErikaRoos
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-02 15:40



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Suck, "le lite".
Folk som säger så är ju bara erbarmligt korkade. Om de tror att leenden är nåt man pressar fram.
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos