Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svider

Jag torkar blodet från skrivbordet

Det svider

Men jag känner att jag lever

Overklighetskänslorna tar över mer och mer

Jag är passiv i mitt eget liv

Förlorar mig själv i tankar och minnen


Sorg

Snabba hjärtslag

Svarta tårar

Sårig kropp


Var det verkligen såhär det skulle bli?




Fri vers av ErikaRoos
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-05 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos