Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har berättat

Jag har berättat, i så många år

Mina handleder har berättat

Jag har gråtit ögonen ur mig

Skrikit

Stått på knä och tittat upp, bett om att få slippa

Jag har låtit andra skada mig när jag själv inte orkat

Jag har sålt min kropp

Försökt få mig själv att känna något slags värde, för någon

För mig själv

Jag har krossat mitt eget hjärta för att laga andras

En dag kommer allt äntligen att ta slut

Varje gång jag går ut frågar jag mig själv vad som stoppar mig från att kliva rakt ut i trafiken, eller över bron

Förlåt

Det kommer aldrig komma ett brev

För jag har redan berättat

I flera år

Men ah

Förlåt




Skapa | Skriva av ErikaRoos
Läst 69 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-30 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos