Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 år av skam


Inget nytt

Det är 16 år sen

Jag kan inte ändra på det som hänt

Men jag hade kunnat göra så mycket för att förhindra det

Eller så hade han gjort mig illa på samma sätt någon annan gång



Varje sekund önskar jag att han mördade mig

Jag kan inte förlåta honom

Ännu mindre kan jag förlåta mig själv





Skapa | Skriva av ErikaRoos
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-15 01:00



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Skammen är hans att bära, om det rör sig om övergrepp.
2024-03-09

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt, dina ord är explosiva - att förlåta är ett fruktansvärt jobb - kram
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos