Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävd



Tyst skrik

Kvävd av minnen

Blod som rinner från såren på min handled

Och lår

Kvävd av dig

Livet går tydligen vidare

Men jag står kvar, fast, kan inte ta mig loss

Bestraffningarna kommer allt oftare nu

Och ingen kan stoppa det





Fri vers av ErikaRoos
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-08 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos