Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Del 6. ur en bok som aldrig blev färdig

Torsdag 6 mars klockan 14:00
Laura rycker upp min sovrumsdörr och väcker mig genom att krypa ner bredvid i sängen.
- Godmorgon min sköna! Jag är ledig idag och idag är det jag som bestämmer!
Jag känner värmen från hennes hud under täcket och det gör mig gladare än vad jag har varit under hela ensamheten. 100 timmar nu. Jubileum.
Laura ropar till Åke att han ska sätta på kaffe och trots att hon inte får något svar ligger hon kvar i sängen och börjar berätta om en snubbe hon hade legat med förra helgen.
- Han var skitsnygg, men det tycker ju jag om dom flesta.
För att förstå Lauras ligghistoria måste man först förstå hur tjejer beter sig efter dom lyckats bryta sig loss från kedjor som senare i livet kallas sexism.

Tjejer som bestämde någon gång i sena tonåren att nu är det fan nog.

Nu är det fan nog med dåligt kaninsex efter krogen med killar som bara vill att man ska vara cool. Bara vill att man ska vara en cool tjej som halsar ur ölflaskor och aldrig äter frukost. Aldrig hör av sig. Alltid får högljudda orgasmer och alltid känner för analsex. Alltid käkar p-piller och aldrig erfarar bieffekter.

Tjejer som en dag reste sig upp ur askan och säger att nu tänker jag fan bara knulla när och hur jag känner för det. Nu tänker jag inte bara bestämma över min egen kropp, nu tänker jag göra sexuell revolt och knulla hänsynslöst med mig själv och killar som fan borde köpa en lott om dom får chansen att vara naken med mig.

Laura, den coolaste tjejen jag legat bredvid under ett täcke, fortsätter berätta.
- Han har barn varannan helg och det låg leksaker över hela hans lägenhet. Men han hade ett särskilt sätt att säga mitt namn och en vibrator som fick mig att komma så hårt att jag tappade känseln i vaderna.
- Godkänd alltså? sa jag och flinar.
Men Laura bara ler och rycker på axlarna, samtidigt som det börjar dofta kaffe och gräs från köket.
Jag hatar att känna den söta tunga doften av marijuana innan jag har vaknat ordentligt men säger ingenting




Prosa (Roman) av Lollipopz
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-02 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollipopz